
Indiferent de vârstă pe care o avem, cu toții căutăm să evadăm din monotonia zilelor obișnuite, să ne relaxăm, să ne mai detașăm de la probleme, să încercăm lucruri noi și să descoperim distracția în mai multe forme. Dincolo de beneficiile unei gândiri care ne scoate din cotidian, că ne mai încărcăm cu energie și că ne mobilizăm pentru o altă rundă de muncă, descoperim multe lucruri despre noi.
Pe lângă o seară la film, una la concert sau o escapadă la un festival, una dintre cele mai la îndemână oportunități de distracție în oraș poate fi o vizită într-un cazino. Iar dacă nu ai mai fost până acum, să știi că s-ar putea să ai parte de câteva surprize, cât se poate de plăcute. Cum altfel, când ai ocazia să faci pariuri, să îți testezi norocul, să experimentezi euforia anticipării sau cine, știe, poate chiar să cunoști persoane noi! Pentru că dincolo de ideea de această latură de divertisment, mai este de apreciat și posibilitatea de socializare, care este chiar notabilă, mai ales dacă ai nevoie să ieși din zona de confort – sigur, și versiunile virtuale sunt o variantă, cum ar fi Conti Cazino.
Dar, ca să nu deviem de la subiect, ce încercăm să spunem este că dincolo de pregătirea înainte de vizită, care începe cu alegerea ținutei și continuă cu date precum transport, buget și program, este foarte important ce faci acolo. Iar cum cele mai multe accidente tind să se întâmple cu telefoanele mobile, tocmai pentru că cei mai mulți continuăm să stăm cu ochii în ele, în loc să trăim prezentul, dăm mai jos câteva sfaturi, ca să eviți accidentele nefericite cu smartphone-ul sau iPhone-ul, să eviți orice neplăceri.
Fii conștient de măsurile luate de cazino
Înainte de o vizită la un cazino, fă-ți temele, pentru că este mai important să previi o problemă, decât să o tratezi. Așadar, prima oară familiarizează-te cu toate protocoalele de siguranță pe care un cazino le-a luat și profită de acestea. Că este vorba despre pază, despre un seif unde îți poți tine bunurile sau că există camere de supraveghere, toate acestea te pot ajuta să te simți bine, dar și să păstrezi bine bunurile pe care le ai cu tine și la tine, începând cu telefonul mobil.
Ai în vedere ce este prin jur
Acum nu spunem să fii suspicios cu absolut orice, dar este esențial ca pentru o seară la un cazino, să fii și tu puțin precaut, pentru că atacurile cibernetice se întâmplă online, dar în versiunile offline există amenințări la fel de reale. Așadar, fii mereu în alertă, fii atent la oamenii din jurul tău și la orice ți se pare suspect sau neobișnuit, indiferent că poate exagerezi. Dar doar așa ai putea evita situațiile cu potențial dăunător.
Păstrează în siguranță bunurile
Un prim sfat mai important este să fii atent și la cantitatea de alcool pe care o consumi, pentru că dacă exagerezi aici, s-ar putea să devii o victimă sigură în ochii celor care ți-au pus gând rău. Așadar, nu exagera, pentru că doar așa poți rămâne cu mintea limpede.
Iar o măsură suplimentară pe care ți-o poți asuma, indiferent că este vorba despre bani, actele de identitate și telefon – de care te poți lipsi câteva ore, doar că să te bucuri de sesiunile de joc – ar fi să le pui pe toate la loc sigur. Și nu ne referim aici la mașina personală, ci la opțiunile pe care cazinoul ți le oferă și despre care poți afla doar la fata locului.
Cele mai comune probleme la jocurile online
Mai sus am povestit despre câteva măsuri de precauție, dar sunt momente când nu prea poți evita anumite scenarii, mai cu seamă când este vorba despre jocurile făcute pe telefoanele mobile, lucru care duce la uzura lor. Cu mențiunea că atât problemele cât și soluțiile se pot manifesta diferit, printre cele mai cunoscute evenimente și cele mai comune soluții se numără:
device-ul se încarcă greu: se întâmplă când rulează prea multe aplicații, când nu mai există spațiu de stocare, bateria e îmbătrânită sau sistemul de software este depășit. Ca soluție se recomandă să faci o curățare de date, să dezactivezi animațiile, să dezinstalezi aplicațiile folosite și să ștergi din fișierele de care nu mai ai nevoie, să nu mai permiți Chrome-ului să salveze date și să încerci, poate, și înlocuirea bateriei
ecranul s-a blocat și nu mai răspunde comenzilor. Ți se poate întâmplă acest lucru chiar în mijlocul unui joc de noroc și nu este chiar plăcut. Ca explicații pentru asta poate fi faptul că nu mai ai baterie, că ai nevoie de un restart, din nou memoria îngreunează procesul de funcționare sau că anumite aplicații nu sunt compatibile cu software-ul. Răspunsul poate sta fie într-un restart, fie în încărcare suplimentară, fie în resetarea din fabrică
Ecranul ecranului s-a spart, iar aici discutăm despre o situație care se poate întâmplă și în cazul vizitelor din locațiile fizice, dar și când te joci acasă. Aici vorbim despre accidente fizice, care cu greu pot fi anticipate și despre soluții practice ce țin și de estetică. Poți să ai în vedere să pui o protecție suplimentară ecranului, dar dacă tot s-a întâmplat, nu poți decât să înlocuiești display-ul cu totul, ceea ce poate fi mai costisitor, dar nu ajunge nici la suma care s-ar achita dacă ar fi vorba despre înlocuirea completă a telefonului.
Pătrunderea de lichide în dispozitive reprezintă un accident nefericit, care se întâmplă din neatenție. Primele răspunsuri stau chiar la tine și poți începe prin a desface telefonul, să-l ștergi și poate să îl pui în orez pentru a se absorbi totul, îndepărtează pe rând componentele principale, închide telefonul și … îndreaptă-te către un service. În funcție de constatările de acolo, poți afla și despre costuri și soluții
Bateria se termină prea repede: una dintre cele mai comune probleme vine și de la faptul că telefonul se folosește prea mult sau prea prost, pentru că dacă este ținut în căldură, nu este încărcat când trebuie, se folosește când stă la încărcat sau pur și simplu totul este prea vechi. O soluție cel mai la îndemână este înlocuirea completă, dar mai poți salva situația și prin dezactivarea vibrațiilor, să folosești mai puțină luminozitate, să restricționezi unele aplicații.
Telefonul se supraîncălzește:;este ceva obișnuit atunci când a fost lăsat direct în lumina soarelui, când este suprasolicitat sau pur și simplu bateria nu mai funcționează cum ar trebuie sau nu se folosește un încărcător potrivit. Poți începe să îl folosești mai puțin și să fii atent la care sunt factorii declanșatori, să dezinstalezi aplicații nedorite, fă actualizări acolo unde ți se cere și înlocuiește încărcătorul. Cel mai bine însă este să se facă o verificare la un service autorizat.