De miercuri, 3 aprilie, Nina Carmen Crişu s-a întors pe scaunul de prefect, după trei luni în care a fost secretar general al Ministerului Economiei. Ceea ce se preconiza a fi un eveniment fără istoric, aşa cum s-a întâmplat, de altfel, şi la numirile anterioare, a fost „condimentat” de primarul comunei Ogrezeni, Jean Jipa care, nici mai mult, nici mai puţin, a comparat reinvestirea Ninei Crişu cu o „ciorbă reîncălzită” (video, minutul 2:17). Asta după ce, în debutul ceremoniei de investire, i-a cerut socoteală reprezentantului Guvernului prezent la Giurgiu, Adrian Petcu, secretar de stat în Ministerul de Interne, pe motiv că acesta nu s-a prezentat.

https://www.youtube.com/watch?v=Hut1Uigj8HM

„Îi puteţi transmite un mesaj doamnei Viorica Dăncilă? Dacă domnia sa crede şi apreciază că o supă reîncălzită la Giurgiu ar mai putea fi gustată de primarii din judeţ şi de celelalte oficialităţi? Şi să îi mai transmiteţi încă ceva! Să nu se bazeze pe recolte atunci când seamănă, că până la recoltare, va mai fi de trecut timp. Adică nu ne poate arunca nişte seminţe ale unei culturi pe care a întors-o o dată!”.

La recomandarea făcută de secretarul de stat Petcu, referitor la experienţa şi expertiza Ninei Crişu, acelaşi primar a continuat:

„Eu am susţinut-o pe doamna premier, la Sala Palatului, cu exact obligaţiile pe care le-am avut prevăzute de lege şi de partid, mi s-au cerut o sută de persoane, eu am venit cu 150!”

În cele din urmă, ceremonia depunerii jurământului, la care au participat, alături de directorii deconcentratelor din Giurgiu,  preşedintele Consiliului Judeţean Marian Mina şi senatorul Cristian Marciu, a continuat, fără alte incidente.