SCANDALOS! Regele Mihai I şi Casa Regală , au fost citaţi vineri, 15 decembrie, în timpul funeraliilor, într-un proces la Arad !?

2
400

Colegii de la adevărul.ro au prezentat în ediţia lor on-line de vineri o ştire peste care nu am putut să trecem nepăsători, făcând în continuare dovada excesului de zel al funcţionarilor din cadrul instituţiilor statului cât şi  al imbecilităţii sistemului , uneori,  ca în cazul de faţă.

În timp ce o ţară întreagă este în doliu, participând la funeraliile ultimului suveran al României, Regele Mihai I,  atât Maiestatea sa cât şi Casa Regală au fost citate vineri, 15 decembrie 2017, la Tribunalul din Arad.

Asta  deşi  sâmbătă, 16 decembrie,  urmează ca Regele să fie înmormântat la Curtea de Argeş. Un demers scandalos al sitemului de justiție care arată încă odată cât de ridicol și toxic este uneori.

De precizat că  Maiestatea Sa, a fost dat în judecată de către un pedofil.

Este vorba despre un infractor condamnat pentru pedofilie şi închis la Penitenciarul Arad, care l-a dat în judecată pe Regele Mihai. Oficialii Tribunalului din Arad au stabilit ca termen de proces pentru vineri, 15 decembrie.

Nistor Isai Faur, procesoman cunoscut – cu peste 1.000 de procese intentate din motive absurde, l-a chemat în judecată pe Regele Mihai într-un dosar de contencios administrativ şi fiscal. Primul termen de judecată a avut loc pe data de 17 noiembrie 2017.

Deţinutul-procesoman a indicat drept ”pârâţi” Casa Majestăţii Sale Regele Mihai I, iar apoi pe regele Mihai , personal. În mod absurd şi scandalos, Regele Mihai a fost citat să se prezinte  vineri ,15 decembrie 2017, la ora 9.00, la Tribunalul Arad, în dosarul cu nr. 5827/ 108/2017 (10121/2017), într-un nou termen al procesului. 

Culmea este că asemenea deţinuţi se prevalează de dreptul de a face plângeri împotriva oricui, pentru a putea ieşi cât mai des din penitenciar, aşa că  despre asemenea  procese ciudate , de genul celui de la Arad  cu siguranţă vom mai auzi…

(Jurnal)

 

2 COMENTARII