RECORD! Un giurgiuvean a fost prins pentru a noua oară fără permis de conducere!!

0
439

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din municipiul Giurgiu a fost reținut după ce a fost depistat în trafic fără permis de conducere. Surpriza a fost atunci când polițiștii au constatat că  era pentru a noua oară în ultimii șase ani când persoanei i se reținea permisul!

Poliţiştii Biroului Rutier l-au depistat  în timp ce conducea un autoturism, pe şoseaua Alexandriei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În consecință temerarului delicvent al șoselelor i-a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul în cauză a fost condamnat anterior pentru infracţiuni la regimul rutier, săvârşind în perioada 2017-2019 alte opt infracţiuni, dintre care cinci de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi trei infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului, iar în anul 2022 a săvârşit încă trei infracţiuni de conducere fără permis, după  cum se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu, potrivit Agerpres.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu,  persoana  a fost reţinută, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată instanţei de judecată.

(Jurnal)