Recoltă incredibilă de medalii la primul concurs post-Pandemie al luptătorilor giurgiuveni (Galerie foto)

0
360

Obiectivul lotului giurgiuvean stabilit de conducerea clubului, antrenorul secției de lupte, în condițiile actuale a fost câștigarea a 2-3 medalii si clasarea in primi 8 a 2-3 sportivi.
În perioada 09 – 12 septembrie, plaja ”La obelisc” din stațiunea Costinești a fost gazda unui eveniment ”deosebit” în lumea sportului: finalele Campionatului Național Individual la lupte: libere, greco-romane, lupte feminine si lupte pe plaje.

Categoriile de vârstă au fost: juniori mici (9-11ani ), juniori -4 (11-13 ani ) și ”U – 15 (13 -15 ani).

S.C. M. – Dunărea Giurgiu a participat la aceste finale naționale cu un lot care a inclus MEDALIAȚII și finaliștii din anul trecut dar și sportivii care au dovedit calități fizice bune, specifice acestui sport olimpic, dar și motivatia de a câștiga în confruntarea în condiții de siguranță și ”distanțare” socială.


Seriozitatea dovedită pe timpul pregătirii, condițiile bune oferite de baza sportivă de la ”Pista de atletism” sprijinul și susținerea acordată de iubitorii sportului și a luptelor în special au făcut ca, la încheierea competițiilor, sportivii giurgiuveni să se întoarcă acasă cu 13 medalii și speranța că, dintre acești sportivi, nu peste mult timp, vom da componenții loturilor reprezentative ale României – ne-a declarat antrenorul secției de lupte, Costin Antonescu care, împreună cu Florin Antonescu,  tatăl său, pregătesc cele 3 echipe din cadrul secției de lupte în cadrul S.C. M – ”Dunarea”Giurgiu.

Prezența pe podiumul de premiere a unui număr mare de sportivi giurgiuveni, în prezența oficialităților din cadrul Ministerului Tineretului și sportului, a conducerii F.R.Lupte, a Școlii Naționale de Antrenori , a oficialităților din județul Constanța ne-a convins că prind efortul sportivilor despre Giurgiu sa se vorbeasca laudativ, a afirmat prof Florin Antonescu.