Spre mândria noastră a giurgiuvenilor, cei ce au fost numiţi pe funcţii cu responsabilitate în cadrul unor ministere sau instituţii din ţară , îşi demonstrează competenţa şi dorinţa de implicare în finalizarea proiectelor începute sau a celor ce urmează a fi demarcate. Unul dintre exemple este cel al fostului şef al  Agenţia de Control şi Încasare (ACI) Giurgiu, Bogdan Bratu, numit la conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova. Recent, pe posturile locale de televiziune din judeţul Gorj cât şi în presa locală de aici Bogdan Bratu dădea asigurări privind găsirea unor soluţii pentru continuarea lucrărilor, dar şi pentru a deschide circulaţiei o parte din ruta noii centuri.

Directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, concetăţeanul nostru, dădea cu această ocazie asigurări că proiectul va fi dus la bun sfârşit, indiferent de problemele existente.

Potrivit primarului  oraşului Târgu Jiu, Aurel Popescu, principalul obiectiv al proiectului rămâne  fluidizarea traficului. În acest sens el a purtat discuţii cu directorul DRPD Craiova , Bogdan Bratu şi împreună cu acesta au căutat soluţii pentru eliminarea problemelor ce stau în calea finalizării centurii.

Contactat la telefon de redacţia noastră , Bogdan Bratu  ne-a declarat   că şi-a luat rolul în serios încă din prima zi a numirii sale ca director al DRPD Craiova, iar privitor la  lucrările de realizare a noii variante ocolitoare a municipiului, ne garanta că va fi prezent acolo, o dată la două săptămâni,  pentru a vedea în ce stadiu se află lucrările, dar şi cum evoluează acestea.