Reabilitarea DC 107 Călugăreni-Hulubești- cea mai complexă lucrare executată de Primăria comunei Călugăreni din perioada post decembristă.

0
238

Așa cum scriam la sfârșitul lunii octombrie, Primăria din comuna Călugăreni a început reabilitarea drumului comunal DC 107 Călugăreni-Hulubești.

Reabilitarea acestui drum a constat în reconstrucția de la zero a acestuia, îndepărtându-se stratul de asfalt care exista la acel moment și săpându-se o casetă stabilizatoare, deoarece terasamentul nu permitea o lucrare de calitate.

Zilele trecute, mai exact în data de 12 noiembrie, la distanță de numai 3 săptămâni de la demararea lucrărilor, a început asfaltarea propriu-zisă.

„Această reabilitare a constat în reconstrucția integrală acestui drum, deoarece terasamentul actual nu ar fi permis o lucrare de calitate” – ne spunea primarul comunei Dumitru Iordache.

Stratul stabilizator măsoară în prezent aproximativ 80 cm.

„S-a lucrat într-un ritm alert pentru a reduce la minim disconfortul celor care tranzitează acest drum, iar rezultatul este unul mulțumitor. Așteptarea se apropie de sfârșit”– ne mai preciza edilul comunei Călugăreni.

Vorbim despre cea mai complexă lucrare executată de Primăria comunei Călugăreni din perioada post decembristă.

(Ana Magheru)