Teatrul jucat de de ministrul Răzvan Cuc, nu mai impresionează pe nimeni, figurația pe care o face la vârful ministerului, este apreciată doar de cei care din motive greu de deslușit încă îl mențin pe funcție, deși numele lui de cod poate fi – Terminatorul. Nu că ar fi terminat vreo autostradă sau un proiect.

Ultima scenă de figurație  este cea în care „a lipit” un contract pe care l-a rupt teatral, în fața camerelor de luat vederi, acum două luni. Ministrul Transporturilor spune că nu a mai reziliat înțelegerea cu firma care modernizează 10 kilometri din DN 73, între Râșnov și Bran. Constructorul a propus un nou calendar pentru terminarea lucrărilor, iar ministrul s-a lăsat înduplecat. 

Răzvan Cuc – ministrul Transporturilor: Eu am contractul domnilor cu graficul de implementare, așa cum am mai procesat, așa procedez și acum. M-am săturat de antreprenori neserioși, m-am săturat de antreprenori care vin în România, câștigă o licitație, după aceea caută subcontractori care să lucreze pentru ei.

Răzvan Cuc – ministrul Transporturilor: Am fost, m-am întâlnit cu ei și le-am spus așa: dacă o virgulă nu o rezolvați, și-așa suntem în proces de reziliere, vă reziliez de tot, și s-au apucat să lucreze.

Noul termen primit de asocierea de firme este sfârşitul acestui an, dată până la care trebuie încheiate lucrările pe care asocierea de firme le are de făcut pe şase din cei zece kilometri, ai tronsonului dintre Râşnov şi Bran.

Ștefan Gondosch, reprezentant constructor: Noi ne-am asumat că anul acesta vom finaliza lucrările care ţin de DTAC 2, adică Braşov – Bran.

Contractul pentru reabilitarea DN73 a fost semnat în 2013, iar lucrările au început în mai 2014. Valoarea totală a contractului este de peste 270 de milioane de lei.