Răzvan Cuc consideră că fără creșteri salariale nu se poate vorbi despre performanță în medicinină și educație…

0
216

r-cucPrezent în cadrul conferinței de presă săptămânale a social-democraților giurgiuveni, de joi, 3 noiembrie, candidatul formațiunii pentru Camera Deputaților, Răzvan Cuc, a criticat dur actualul guvern tehnocrat:

Este inadmisibil modul disprețuitor al Guvernului tehnocrat, asumat acum oficial de PNL, și vreau să mă refer aici la neaplicarea Ordonanței 20, care prevede creșterea salariilor angajaților din sistemul de sănătate și cel de educație. Ne plângem tot timpul că nu avem doctori în țară, că cei pe care îi avem pleacă în străinătate pentru salarii mai bune… Cum să rămână în țară dacă ei (n.n- membrii guvernului), atunci când la ședințele de comisii s-a discutat aplicarea acestei Ordonanțe, au lipsit, apoi au început să iasă cu fel și fel de declarații că ar fi un impact bugetar devastator dacă s-ar produce aceste măriri?! Nimic mai neadevărat! Dacă ei nu sunt în stare să elaboreze o politică economică sustenabilă pentru cetățeni, atunci ar face bine să se dea la o parte și să lase oamenii cu viziune, care sunt în stare să elaboreze programe complexe în folosul românilor, să-și facă treaba!, a declarat Răzvan Cuc.

Totodată, domnia sa a subliniat că fără aceste creșteri salariale nu se poate vorbi de performanță în domeniul medicinii și al educației din România. 

(Teodora Nicolau)