Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au organizat o razie la nivelul județului Giurgiu, în urma căreia au constatat două infracțiuni la regimul nerespectării armelor și munițiilor și au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 74.740  lei.

Miercuri, 5 decembrie a.c., între orele 10.00-18.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Rutier și  Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au organizat o razie la nivelul județului Giurgiu, pe linia creșterii vizibilității elementului polițienesc, prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală, de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, de încălcare a regimului rutier, silvic și al transportului/comercializării de legume, fructe și alte asemenea produse, inclusiv transportul și valorificarea animalelor, a cărnii ori a produselor din carne.

În urma activităților efectuate au fost constatate două infracțiuni la regimul nerespectării armelor și munițiilor și au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 74.740  lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au confiscat 192.500 kg fier vechi,  în valoare de 124.000 lei.

Polițiștii giurgiuveni au fost oprit, verificat și implementat  24 de autovehicule și au controlat 10 societăți comerciale.

În urma verificărilor privind activitatea desfășurată de o societate comercială, s-a constatat că aceasta a efectuat livrări de 186 tone deșeuri fier vechi, pentru care nu au fost întocmite documente legale de proveniență, urmând ca finalul verificărilor să se ia măsurile legale.