RAZIE ORGANIZATĂ DE POLIŢIŞTII GIURGIUVENI

0
309

Miercuri, 25 iulie a.c., între orele 13.00-17.00, poliţiştii giurgiuveni au organizat o razie cu forţe mărite în sudul judeţul Giurgiu, având ca scop creşterea elementului poliţienesc, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică şi combaterea comerţului ilicit.

În activităţi au fost implicaţi toţi şefii posturilor de poliţie comunale şi alţi poliţişti din dispozitive de ordine şi siguranţă publică.

În urma activităţilor efectuate au fost constatate două infracţiuni la regimul rutier (conducere cu dreptul de a conduce suspendat şi conducere a unui autoturism neînmatriculat), au fost aplicate 37 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 12.775 lei şi au fost confiscate fructe şi produse de panificaţie, în valoare de 120 de lei.

Totodată, au fost retrase două certificate de înmatriculare ale unor autovehicule şi au fost reţinute două seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare.

Razia a fost una de impact fiind legitimate şi implementate 205 persoane şi 134 de autovehicule oprite, verificate şi implementate.

De asemenea, poliţiştii giurgiuveni au verificat şi 13 societăţi comerciale.