Războiul împotriva celor care ne otrăvesc orașul cu gunoaie s-a mutat în buricul orașului!!

0
485

Campania ”Nu fii NESIMȚIT! Dovedește că ești EDUCAT!”, îndreptată împotriva celor ce ne otrăvesc orașul cu gunoaie, inițiată de către Trustul de presă Pati News, prin Cotidianul ”Jurnal giurgiuvean”, împreună cu operatorul de salubritate ROSAL, continuă în ediția de astăzi, cu imagini surprinse chiar în Centrul orașului.

Un cititor ne-a trimis aceste cadre surprinse în imediata apropiere a redacției noastre, miercuri 12 octombrie , la ora prânzului. Imaginile sunt  luate de la platforma de gunoi din spatele Complexului Ancora, chiar în ”buricul” Municipiului!

Deși cu câteva zile în urmă polițiștii giurgiuveni au amendat două persoane pentru depozitarea unor gunoaie în locuri npermise, iată că această lecție nu a fost însușită pe deplin de către unii dintre locatari…

În acest context se pot observa  în imaginile alăturate cartoane, hârtii,  Pet-uri  și resturi menajere, aruncate de-a valma  în jurul containerelor de gunoi, spre disperarea locatarilor  cu bun simț, din zonă!

Atunci când containerele sunt pline, gunoaiele pot fi depozitate în saci,  în timp ce cartoanele pot fi depozitate, unele peste altele, în același spațiu și nicidecum împrăștiate prin parcările de bloc, așa cum s-a întâmplat în cazul de față…

Campania continuă,  iar noi vom REVENI până când  nesimțiți își vor REVENI!

(Jurnal)