Iată, în imaginile alăturate, cum arăta spațiul verde din fața unui bloc de apartamente, de pe șoseaua București, din Municipiul Giurgiu (din apropierea Pasarelei), cu o săptămână înainte de alegerile parlamentare (duminică, 29 noiembrie), la prânz.

 Se pare că așa au înțeles răspândacii de campanie ai PMP Giurgiu, că despre acest partid este vorba, să distribuie  fluturașii electorali, cetățenilor, și respectiv să  promoveze imaginea formațiunii politice din care, probabil, fac parte.

Un gest ”mizerabil”, ce a transformat mesajul  de pe fluturașii electorali, într-o murdărie (la propriu!), greu de suportat de către locatarii zonei. Un gest  – care așa cum am văzut cu toții –  a fost taxat în ziua votului, PMP Giurgiu obținând la nivelul întregului județ,  abia 2,8 %!!  

Dorim totodată să precizăm că materialul de față nu a apărut la acel moment tocmai pentru a nu se crede că am dorit să influențăm în vreun fel, votul alegătorilor. Căutat la telefon de redactorii cotidianului  nostru, pentru a ne da o explicație, candidatul PMP Giurgiu la Camera Deputaților, Nicolae Ivășchescu, ne-a evitat cu amabilitate de politician veros, promițându-ne că o să ne vedem la…Sfântul Așteaptă.  

Iată dragi concetățeni cine își dorea să vă reprezinte în Parlament… Un individ mai necunoscut decât cașcavalul Solomonescu!

Așa că dacă îl mai vedeți prin zonă, dați-i candidatului  la deputăție, Nicolae Ivășchescu, o mătură ca să-și curețe mizeria din curtea noastră, a giurgiuvenilor.  

 

(City ZEN)