Jurnalistul Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere de pe postul Realitatea TV a declarat la DCNews, că singura condiție pe care o are ca să rămână  în acest coletiv este aceea de a-i fi permis accesul pe post. 

Rareș Bogdan a mai spus – conform acelorași surse –  că nu ar fi fost informat despre motivele interzicerii pe post a Oanei Stănciulescu și a lui Oreste Teodorescu, doi dintre jurnaliștii omniprezenți în emisiunile ce se încheiau după miezul nopții,  și că nu are nimic cu partidul Realitatea pe care patronul Cozmin Gușă încearcă să îl creeze.

Rareș Bogdan a mai relatat faptul că cei doi invitați ai săi , au venit la una dintre emisiuni și au fost opriți efectiv să participe în acea seară. „Nu am fost informat de ce s-a luat decizia să nu fie primiți la emisiune. Nici eu nici Oreste nici Oana nu avem de fapt nimic cu partidul. E drept am spus că nu ne interesează că vrem să rămânem jurnaliști. Se putea proceda altfel. Un om când vine la emisiune trebuie să îl lași să intre și dacă vrei să îl scoți poți să îi spui că o perioadă vă rog să nu mai veniți, dar nu poți face așa ceva ceea ce s-a făcut aseară. Redacția nu are nicio, vină am primit sute de mesaje de susținere”, a mai declarat  jurnalistul celor de la DCNews

Realizatorul TV a  mai spus că în acest context , are doar o singură condiție pentru patronat:  „Eu vreau să rămân la Realitatea Tv, cu o singura condiție, aceea ca Realitatea TV să îmi permită accesul pe post. Dacă Realitatea TV nu îmi permite acest lucru înseamnă că nu mai are nevoie de serviciile mele(.… ) Dacă domnul Gușă își menține această decizie sigur că o să port discuții. Eu însă până la această oră nu am vorbit cu nicio altă televiziune„, a mai spus Rareș Bogdan.

Anterior acestei declarații, jurnalistul a declarat că dacă Oana Stănciulescu și Oreste Teodorescu nu vor fi primiți în emisiunea sa își va da demisia. 

Rareș Bogdan nu a omis să îi aducă aminte patronului Realității care conduce postul de undeva din America, de faptul că el  a contribuit masiv, alături de invitații  săi și echipa ”Jocuri de Putere”, ca Realitatea TV , dar  mai ales această emisiune-fanion să ajungă în topul talk-show-urilor din România.

 

(Jurnal)