Purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, o acuză de cruzime, pe Gabriela Firea, fără însă a o nominaliza…

0
639

Comentând cruzimea cu care au fost trataţi bătrânii din centrele (azile) aflate în ancheta DIICOT, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu o acuză pe Gabriela Firea, fără însă a o nominaliza, care (Culmea ironiei !) este în prezent ministrul familiei, tineretului și egalității de șanse, considerând că maltratarea acestor oameni ”este manifestarea Răului absolut!

Să spui că nu ştii ce se petrece într-un stabiliment public destinat unor persoane călcate în picioare de suferinţe inimaginabile, deşi eşti căţărat suficient de sus încât să poţi vedea nu doar în curtea proprie, ci până departe, a te lepăda de orice răspundere după care adaugi un grăbit ”Doamne ajută” e proba supremă de abjecţie şi cinism. Creştinismul afişat, clamat, formalizat, instrumentalizat este doar varianta plină de E-uri a religiei iubirii şi confiscată antihristic de persoane adânc dedublate”, a scris Bănescu pe facebookul său.

Cruzimea este probabil faţa cea mai hidoasă a omului pervertit, purtător de măşti. Când toate cad, rămâne chipul dezgolit şi hâd al cruzimii. Când ea se manifestă în mod obscen faţă de bătrâni sau copii, maltrataţi ca şi cum ar face parte din altă specie decât cea umană, avem de-a face în mod evident cu manifestarea insuportabilă a Răului absolut, lipsit de sens, deci absurd. Surd la strigătele care imploră milă, hrană, apă”, a  mai menționat în același context, purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu.

(Jurnal)

Surse : Spoot