Proiect  al directorului Teatrului „Tudor Vianu”: Adulţii ce  vor veni la Teatru însoţiţi de copii vor plăti biletul cu un preţ diminuat

0
158

În încercarea de a motiva, într-un fel sau altul, spectatorul giurgiuvean să treacă pragul Teatrului din centrul municipiului, „Tudor Vianu” , directorul instituţiei de cultură , Cosmin Creţu, a găsit o soluţie inedită: o excelentă ofertă pentru preţurile biletelor.

Într-o recentă conferinţă de presă susţinută la sediul Teatrului „Tudor Vianu”, directorul  acesttei instituţii a arătat modalitatea prin care el speră   ca giurgiuvenii, în special tinerii , vor deveni spectatori fideli ai aceste forme de educaţie, care este teatrul.

Ca urmare a discuţiilor avute cu spectatorii, după spectacolul oferit gratuit seniorilor din municipiu, dar şi a discuţiilor purtate cu elevii, în timpul acelor inedite ore de dirigenţie, am înţeles cât de importantă este prezenţa în sala de spectacol a familiilor. Din acest motiv, am decis ca, până la sfârşitul acestei stagiuni, începând chiar cu săptămâna viitoare, preţul biletelor să se modifice”, spunea Cosmin Creţu.

Astfel, din  această săptămână, preţul biletelor  a fost stabilit la 9 lei pentru copii şi doar 10 lei pentru  elevi şi pensionari , adulţii urmând a plăti  28 lei pentru un bilet. Modificarea anunţată de directorul Cosmin Creţu, face ca orice persoană care vine la teatru, însoţită de un minor, va plăti biletul la preţ redus, cu aproape o treime mai puţin, adică va plăti doar 20 de lei!

Am luat această decizie pentru a încuraja prezenţa familiilor în sala de teatru, să îi facem pe oameni să înţeleagă faptul că actul artistic,  în cele din urmă, nu poate fi nimic altceva decât un motiv de sărbătoare”, a  mai precizat Cosmin Creţu.
(Kronikar)