maiorescuMai mulţi părinţi au scris pe adresa redacţiei noastre, semnalându-ne faptul că o serie de cadre didactice ale Colegiului Naţional „Ion Maiorescu” din Giurgiu nu îşi ţin orele.

„Am atras atenţia asupra acestui aspect în primul rând domnilor diriginţi de la clase, în cadrul şedinţelor cu părinţii şi nu numai. Dar răspunsurile pe care le-am primit sunt de natură să ne pună pe gânduri. Aceştia ne-au spus că e mai bine aşa, să stea copiii acasă şi să înveţe pentru Bacalaureat”, ne scriau părinţii nemulţumiţi.

Contactată pentru a prezenta un punct de vedere asupra acestei probleme, directorul instituţiei de învăţământ, Mirela Delea, a declarat, pentru „Jurnal Giurgiuvean”:

„Nu am cunoştinţă de asemenea probleme. Chiar dacă ar fi ca anumiţi profesori să fi lipsit de la ore, aceştia au avut motivate absenţele respective. Cât despre nemulţumiri, dacă domnii părinţi au aşa ceva, să facă sesizare la Inspectoratul Şcolar al Judeţului Giurgiu. Eu nu vreau să intru în polemici cu absolut nimeni!”, ne-a mai declarat Mirela Delea.

O.C.

2 COMENTARII

  1. Directoarea Delea Mirela, din cate stiu este prima care nu-si face orele.
    Apropo, acest personaj, absolvent de Spiru Haret, La concursul pentru ocuparea functiei de director al Colegiului ION MAJORESCU in octombrie 2016 – la proba scrisa a fost respinsa. Dar avand obrazul gros si cu ajutorul expres al PSD-ului a ramas in functie spre deosebire de fosta directoare le la lic. economic care a doua zi dupa publicarea rezultatelor si-a inaintat demisia.
    Parintii ar trebui sa-si manifeste nemultumirea ca la conducerea scolii fanion a judetului se afla o incompetenta, sustinuta politic.