vedea-1Odată cu primele zile călduroase de primăvară , multe dintre primăriile judeţului au demarat lucrările specifice acestei perioade. Iată motivul pentru care zilele trecute am luat legătura cu primarul comunei Vedea, Marian Bălan, pentru a afla care sunt priorităţile acestui început de an, privind proiectele pe care doreşte să le implementeze la nivelul localităţii pe care o gestionează.

 Luni,  27 februarie, la prânz , primarul comunei Vedea, ne spunea că tocmai aştepta vizita mai multor fermieri din zonă, cu care urma să dialogheze  cu scopul de a  găsi soluţiile cele mai bune pentru a accesa o serie de subvenţii prin  APIA Giurgiu. Totodată cele două părţi urmau să stabilească ce documentaţii sunt necesare în această privinţă  cât şi multe alte probleme pe care fermierii din partea locului doreau să le limpezească împreună cu primarul.

Iată şi motivul pentru care vizita noastră a fost scurtată , urmând ca discuţia legată de  planurile pentru prima parte a anului 2017 să fie  amânată pentru o dată ulterioară…

Nu am părăsit localitatea însă înainte de a afla despre faptul că primarul Marian Bălan  are în curs de  realizare  un proiect de reabilitare a şcolii din localitate,  a unui dispensar  atât de necesar cetăţenilor comunei, cât şi a altor investiţii prioritare. El ne-a mai amintit şi de faptul că evident ca şi ceilalţi primari de comune din judeţul Giurgiu doreşte să vadă finalizat cât mai curând  proiectul de canalizare,  sperând totodată la asfaltarea tuturor drumurilor comunale, conştient de faptul că infrastructura odată rezolvată, va face mult mai atractivă întreaga zonă.

În acest context aşteptăm cu nerăbdare următoarea întâlnire pentru a afla care sunt celelalte proiecte râvnite de către Marian Bălan, primarul comunei VEDEA.

(Jurnal)