Prinși băuți la volan! Trei cazuri în doar două zile…

0
335

Duminică, 23 ianuarie , ora 08:40, polițiștii din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Ghimpați au depistat în comuna Ghimpați, județul Giurgiu, un bărbat de 39 de ani, din comuna Mavrodin, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.

Conducătoruilui auto i-a fost întocmit dosar penal în care acum se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

În aceeași zi , la ora 19:00, polițiștii din cadrul Secției nr.2 Poliție Rurală Comana au depistat în localitatea Comana, județul Giurgiu, un bărbat de 26 de ani, din aceeași localitate,  conducând un autoturism,  sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Și acestuia i s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Luni,  24 ianuarie , puțin după miezul nopții,  ora 00:40, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe D.N.6, în localitatea Mihăilești, județul Giurgiu, un bărbat de 60 de ani, din orașul Videle, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Și acestuia i-a fost  întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

(Jurnal)