Prinși băuți la volan , în noaptea de Înviere…!

0
189

    În ziua de Paște, la  ora 21:40, polițiștii din cadrul Secției nr.8 Poliție Rurală Roata de Jos au depistat în localitatea Goleasca, din județul Giurgiu, un bărbat de 54 de ani, din localitatea Mârșa, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

 Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și tot în data de  24 aprilie , puțin după miezul nopții (ora 00:17), polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu au depistat pe bulevardul București, din municipiul Giurgiu, un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași noapte și, în mod ciudat,  la aceeași oră (00:17), polițiștii din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Băneasa au depistat  de data aceasta în localitatea Izvoarele, din județul Giurgiu, un tânăr de 26 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În toate cazurile de mai sus au fost întocmite dosare de cercetare penală.

(Jurnal)