La scurt timp după publicarea, pe site-ul jurnalgiurgiuvean.ro, a articolului legat de redeschiderea pieței volante de pe Tineretului, au și apărut primele reacții. Astfel, o cititoare a „Jurnalului giurgiuvean” a transmis următorul mesaj:

„În loc să dea drumul în acel spațiu, oamenii stau rezemati de pereții magazinelor cu marfa pusă pe jos! Asta nu se vede? Poliția stă de pază la lângă chioșcuri fără a lua nici o atitudine! Ia uite frate ce respect există la cetățenii noștrii unii față de alții: Eu cu mască,mănuși ,zic să mă protejez și sa-i protejez si pe ceilalți,nu?Și vin niște unii,nesimțiți pe bune și pun labele murdare pe toate produsele,răscolind precum găina în gunoi!Este corect așa?”.

Contactat telefonic, directorul Direcției Poliției Locale Giurgiu, Gogu Moțan, a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”:

Cârcotași sunt mulți. Ce uită unii locuitori ai municipiului este că Poliția Locală este încă subordonată Poliției Naționale (pentru că suntem în stare de alertă), și, pe de altă parte, aș vrea să se știe că avem procese verbale cu sancțiuni acordate celor care vând în alte locații decât cele stabilite și special amenajate”, a încheiat directorul DPL Giurgiu.

(Jurnal)