Participarea astăzi, 12 februarie, la activitatea de bilanț pe anul 2018 a Direcției Poliției Locale mi-a oferit ocazia să mă adresez direct polițiștilor locali, mulțumindu-le pentru faptul că s-au adaptat la problemele municipalității și au înțeles că trebuie să se raporteze la cetățean, în tot ceea ce fac, și la cum sunt văzuți și percepuți de acesta – spunea primarul Municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, invitat la bilanțul prezentat de această instituție.

Ne confruntăm, dincolo de problemele de trafic sau ordine publică, cu provocări în domeniul mediului și al disciplinei în construcții și trebuie să lucrăm constant la percepția opiniei publice, la transparența și respectarea legii. Spun „ne confruntăm” pentru că aceste probleme nu ne sunt străine și Poliția Locală își desfășoară activitatea sub umbrela administrației locale care încearcă anual să asigure dincolo de cheltuielile de funcționare, și sume pentru investiții, tehnică, dotare și profesionalizare – a mai precizat primul edil al orașului.

Cerințele și așteptările cetățenilor sunt și așteptările mele și pentru îndeplinirea acestui obiectiv este loc permanent de „mai bine” .

În final primarul Municipiului a mulțumit salariaților acestei instituții:

Mulțumesc, așadar Direcției Poliției Locale Giurgiu pentru activitatea de anul trecut, cu îmbunătățiri vizibile și date statistice clare și le urez agenților multă sănătate și un an 2019 benefic și cu rezultate pozitive.
Mulțumesc, de asemenea, invitaților de la prezidiu, a căror prezență este o garanție a aprecierii și susținerii domniei lor în ceea ce privește activitatea agenților poliției locale.

(Jurnal)