Îngropată pe perioada Sărbătorilor Pascale, securea războiului dintre primarul Nicolae Barbu și președintele CJ Giurgiu, Marian Mina și ministrul economiei, Niculae Bădălău, a fost scoasă din nou. Supărat pe afirmațiile făcute de cei doi din urmă, în cadrul unei conferințe de presă a social-democraților, primarul Barbu a venit cu o nouă replică la adresa acestora, chiar în debutul conferinței de presă de miercuri, 8 mai:

„Eterna discuție contradictorie este bugetul. Și eu, vă spun, pot merge, oricând, de mână cu oricine, chiar și cu Nae Bădălău (n.r. – Niculae Bădălău) sau cu Marian Mina pentru a face testul poligraf. Mai popular, la detectorul de minciuni. Eu nu mint, nu sunt politician ca să mint, așa cum fac alții. Dar să minți în față, în halul ăsta, e jenant… Bădălău a fost prezent la discuții, și mi-a spus, citez: „Bateți-vă cât puteți, că ăștia nu vă dau bani!”. Îi mai rog să își lase cântătorii de serviciu, care la țară se cheamă țârcovnici, deoparte, și să iasă în față să spună ce au de spus. Îi aștept să spună unde și dacă greșesc sau am greșit!”, a declarat primarul Nicolae Barbu.

https://www.youtube.com/watch?v=3sFK0qQ2iz0&feature=share&fbclid=IwAR08UwlYfHrhhM9IpLsbVHvTX96lmKcVaOJN4IOd1UQjwhv4nPwQnLXdEt8