hqdefaultÎn conferința de presă susținută astăzi, 3 august, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a dorit să lanseze un apel umanitar la adresa giurgiuvenilor care doresc să ajute o tânără de numai 16 din județul Constanța, Andreea Neacșu, căreia medicii i-au pus un diagnostic crunt – cancer ovarian – și care nu dispune de posibilități financiare pentru a urma tratamentul medical necesar. Reamintim că doar cu o săptămână în urmă primul edil solicita giurgiuvenilor ajutor pentru un concetățean de-al nostru căruia îi arsese casa …
Astăzi (n.red.: 3 august), a fost prezent în Giurgiu și în Primărie un tânăr din Constanța, Marius Dumitru, care a fost impresionat de acest caz și a decis să facă turul municipiilor din România pe bicicletă, în speranța că va strânge banii necesari pentru a o ajuta pe Andreea să urmeze tratamentul cu citostatice. Voi anunța și aparatul Primăriei, și consilierii, și viceprimarii, și fac un apel și către giurgiuvenii care doresc și au posibitatea să ajute această fetiță greu încercată de soartă, să facă o donație, pe măsura posibilităților, în contul bancar pus la dispoziție de către părinții copilei. Orice donație, cât de mică, este binevenită și o poate ajuta pe Andreea să își urmeze tratamentul de care are nevoie pentru a supraviețui, a spus edilul-șef.
Precizăm că cine dorește să o ajute pe această tânără, o poate face în contul RO 59 RZBR 0000060003797366, deschis la banca Reiffeisen pe numele tatălui, Ion Cătălin Neacșu, iar pentru detalii suplimentare părinții fetiței au pus la dispoziție și următorul număr de telefon: 0726 402 870.