Primarul Nicolae Barbu explică cine are dreptul să solicite locuri de parcare în Municipiu? Ce  măsuri se vor lua  împotriva celor ce vor parca la întâmplare…(VIDEO)

3
530

De puţină vreme Primăria Giurgiu a început aprobarea cererilor pentru atribuirea locurilor de parcare ”de domiciliu”,  în Municipiu. 

Deşi aparent orice cetăţean  are dreptul de solicita un spaţiu de parcare, cererea impune  și o serie de alte documente pe care solicitantul trebuie să le prezinte…

Ce se întâmplă în cazurile speciale cu aceste spații de parcare, în ce interval al zilei sunt ele valabile, cum procedează cei ce nu au dreptul la aceste locuri , aflați  chiar de la primarul orașului, Nicolae Barbu.

3 COMENTARII

  1. Pretul de ce este asa de mare ? In Bucuresti la piata Resita este 40 lei pe an un loc, nu dati vina pe Consiliu Local ca a stabilit pretul (sunteti partas la aceasta tarasenie), speram sa faca cineva lumina pentru felul in care s a stabilit pretul de inceput al licitatiei si organele de control sa traga la raspundere pe cei care au stabilit pretul. Alooo Presa scrisa si audio – video ,chiar niste alesi locali poate sa ne impovareze de biruri peste biruri fara sa faceti nimic , de ce nu cautati sa aflati cine a propus si cine a votat aceste hotarari aberante sa nu mai ii alegem (e clar pentru ei avem salarii mai mari ca in Bucuresti)

    • Mai femeie3567 , omu’ nu tipa (vad ca nu stii sa citesti un comentariu , ciocu’mic la tine) , trage un semnal de alarma ca lumea sa nu mai voteze asa consilieri recte primar, deasemenea incearca sa atraga atentia presei care poate pune niste intebari incomode, (de vot sa referit in general , omu’ nu spune ca a votat cu ei)(poate tu cine stie?),momentan cred ca esti de partea lor. De reflectat,ce vrea omu’ !