Primarul localității Daia, Șerban Adrian Florin , dispus să rezolve oricând, orice problemă a concetățenilor săi…!

0
679

Alertați de o postare a primarului comunei Daia, Șerban Adrian Florin,  am luat legătura cu acesta pentru a afla care sunt problemele cu care se confruntă la acest moment.

După o scurtă perioadă în care rețeaua de wifi din comună nu a funcționat, astăzi (n.red – 21 martie, 2023) am reușit să o repunem în funcțiune. Așa cum am promis, sunt dispus să rezolv oricând problemele comunității, iar Internetul este una din cele de care ne lovim cu toții astăzi ne preciza primarul Șerban.

Ea a fost reactivată și în felul acesta am dorit să le aduc la cunoștință locuitorilor din Daia că sunt 10 puncte in care pot beneficia de internet GRATUIT!

Primarul comunei ne mai spunea că punctele amintite de el pot fi  aflate dintr-o postare a sa făcută pe facebook, dar și de pe site-ul ziarului nostru, atât ”print” cât și on line.

Cele 10 puncte sunt : Dispensarul Uman Daia,  Centrul Cultural Sportiv (căminul Cultural), Terenul de sport al comunei, Școala nr. 1 Daia, Primăria Daia, Grădinița nr 2 din Plopșoru și Parcul din același sat, Parcul Dăița și stația de autobuz Plopșoru-Dăița.

În cazul în care constatați că vreunul din puncte nu funcționează, vă rugăm să ne anunțați printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau telefonic, la numărul: 0246.244.085 – menționa primarul Șerban Adrian Florin, promițându-ne că la următoarea întâlnire ne va vorbi pe larg despre lucrările efectuate  în acest început de an, cât și despre proiectele ce sunt sau vor fi demarate în următoarea perioadă.

(Jurnal)