Cum vremea din ultima perioadă a fost mai mult decât favorabilă muncilor ce se pot desfășura la exterior, multe primării au început curățenia de primăvară.

Astăzi, 22 februarie, a fost rândul Primăriei din Adunații Copăceni care a profitat de timpul bun. Echipele primăriei împreună cu persoanele care beneficiază de asistență socială desfășoară o amplă acțiune de igienizare în localitate. Această acțiune se desfășoară pe Șoseaua Victoriei, în Adunații Copăceni spre Mogoșești, pe strada Valea Argeșului și pe canal în localitatea Varlaam.

La această acțiune au fost prezente toate cele 12 persoane care beneficiază de asistență socială la nivelul comunei Adunații Copăceni.

Daniel Rusu ne declara: „După o iarnă lungă, comuna noastră are nevoie de o curățenie generală, care este deja în curs. Am organizat acțiunea ce presupune igienizări şi strângerea gunoaielor aruncate la întâmplare cu beneficiarii de ajutor social, pentru că dorim cu toții să locuim într-o comună curată și aspectuoasă.

Tuturor ne place să trăim în curățenie, dar este important să o și menținem. Acest lucru indică respectul pe care îl purtăm celor de lângă noi, iar pentru toate acestea, este necesară contribuția fiecărui locuitor.

Rugăm pe această cale, ca cetățenii să sesizeze pe cei care aruncă necontrolat peturi de plastic, gunoaie menajere”.

Totodată, primarul Daniel Rusu se plângea de „munții de saci de peturi și pungi de plastic” pe care cei asistați social le-au adunat în această acțiune de igienizare.

(Ana Magheru)