Comună cu buget sărac, Vedea este, totuşi, un exemplu că, deşi banii au fost insuficienţi,se pot realiza lucruri bune. Proiectele depuse şi câştigate de primarul Marin Bălan, la Ministerul Dezvoltării, vorbesc de la sine.

„Mai mult, ne preciza primarul Bălan, am făcut tot posibilul, chiar dacă bugetul ne-a ţinut puţin în loc, să asigurăm şcoala, grădiniţa şi Primăria cu lemne pentru iarnă. În aceste condiţii, cei mici nu vor suferi de frig, astfel că iarna poate să vină”, spunea, mai în glumă, mai în serios, primarul Marin Bălan.

În privinţa cererilor pentru ajutoarele de încălzire, primarul Bălan spunea că încă nu au început depunerile de cereri, dar că, odată ce acestea vor începe să fie depuse – şi procesate – beneficiarii lor vor primi banii cuveniţi.

(Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. „Vedea, comuna cu buget sarac”, pai atunci ce sa mai spunem de alte comune care au populatia pe jumatate cat are Vedea. In exemplu ar fi comuna, Rasuceni care desi este la granita cu cu Teleorman si are mult mai putini locuitori, primarul de acolo are in fiecare luna bani pentru scoala si gradinita, (decontari de transport, spor de rural) asta ca vorbim de subiectul acesta. Doar oare banii de lemne pentru scoala nu sunt dati de ministerul invatamantului si nu de primarie ? Parca asa era, daca ar fi asa, nu e primul merit pe care acest primar si-l insuseste desi nu este al lui.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.