Primarul comunei Stănești, Dănuț Mitrea, așteaptă luna februarie pentru a putea vorbi despre proiectele pe care ar dori să le realizeze și să le continue în acest an

0
524

Aflată la doar 10 kilometri de Giurgiu, Comuna Stănești a fost ferită de probleme cauzate de zăpadă. Așa cum ne spunea primarul localității, Dănuț MITREA, nici cele 4 sate (Stănești, Ghizdaru, Oncești și Bălanu) și nici cei aproximartiv 3000 de locuitori nu au avut de suferit în urma căderilor din ultimele zile, ale zăpezii.

Nu am avut probleme, pentru că – după cum știți – pe lângă utilajele cu care am utilat  Primăria,  eu am câteva societăți ale familiei ce au utilaje suficiente pentru a interveni, ba chiar să îi mai ajutăm și pe alții. Totuși aș avea de precizat faptul că în ultimii ani mai toți primarii s-au dotat cu utilaje de deszăpezire, pentru intervențiile pe timp de iarnă, așa că nici cei din localitățile vecine comunei noastre nu au întâmpinat probleme – menționa într-o scurtă convorbire telefonică, avută în aceste zile, primarul Dănuț Mitrea.

Mai mult de atât, ninsoarea căzută nu a fost atât de mare cât să ne pună în încurcătură. La  început, este adevărat, că a căzut  binișor  și pe zona noastră, aici în sud, însă nu se compară cu cea căzută pe zona de nord, unde pe multe trasee a blocat căile de acces. 

Întrebat care sunt proiectele ce ar urma să fie continuate, din cele demarate anul trecut, primarul comunei Stănești, ne-a spus: Așteptăm la acest moment formele de licitație și  de luat avizele pentru a putea continua, respectând evident etapele și perioada ce trebuie să treacă…  Dar hai să lăsăm să demareze luna februarie și vă așteptăm să vorbim pe îndelete ce intenționăm să realizăm anul acesta în comună – ne-a mai spus, în câteva cuvinte, primarul comunei Stănești, Dănuț MITREA.

(Jurnal)