O filmare a devenit virală pe facebook, protagonist fiind primarul comunei Singureni, Marian Pătuleanu. Acesta a ieșit, la 5 minute de la momentul în care a fost sigur că a câștigat alegerile, și, de la microfon, din fața primăriei, și-a amenințat cu „Jihad”-ul toți adversarii politici.

Băi să vă intre bine în cap, de mâine intră jihadul peste voi. Să fie clar, Nicule, ai grijă și tu, ai înțeles?” striga, în aplauzele celor câtorva zeci de susținători strânși în fața primăriei în noaptea de 27/28 septembrie, Marian Pătuleanu.

Mai mult, surse din comuna Singureni ne spuneau că, în ziua alegerilor, Pătuleanu ar fi înconjurat secția de votare aflată în incinta primăriei din comună cu zeci de indivizi.

De altfel, victoria lui Marin Pătuleanu l-a făcut pe acesta să iasă cu amenințări cu „JIHAD” la adresa cetățenilor comunei care au avut curajul de a-l susține și chiar de a-l vota pe contracandidatul  liberal.

Între timp, filmarea despre care este vorba a fost ștearsă de pe contul de facebook al persoanei care a realizat „live”-ul.

Până la publicarea acestui material, Marian Pătuleanu nu a transmis un răspuns la solicitarea, în scris, a publicației noastre. Vom reveni cu un punct de vedere, în momentul în care acesta ne va parveni de la primarul comunei Singureni. 

(Jurnal)