Ultima săptămână a campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie, înseamnă, pentru primarul comunei Putineiu, Gheorghe Breazu, o săptămână de întâlniri cu oamenii din comună. 

Recent, mai exact duminică, 20 septembrie, satele Vieru și Hodivoaia au fost satele în care echipa de campanie liberală, împreună cu edilul comunei, au participat la întâlnirile cu cetățenii. 

Am discutat cu locuitorii din cele două sate, care au beneficiat de o primă etapă de modernizare. Avem încă de lucru, dar, așa cum au constatat locuitorii din cele două sate, începutul a fost făcut. Proiectele pentru modernizarea comunei continuă, avem și alte proiecte noi pe care să le punem în aplicare în următorul mandat”, ne spunea, la scurt timp de la terminarea întâlnirii cu cetățenii din cele două sate, primarul Gheorghe Breazu. 

Următoarea întâlnire a primarului comunei Putineiu este programată pentru această săptămână, când locuitorii satului cu același nume vor afla care sunt proiectele edilului Gheorghe Breazu pentru următorii patru ani. 

(Jurnal)