Primarul comunei Putineiu, Gheorghe Breazu, pregătit pentru începutul de an școlar: școlile sunt igienizate, iar elevii vor primi tablete cu acces la internet

0
126

Așa cum a demonstrat-o încă de la începutul pandemiei de COVID 19, primarul comunei Putineiu, Gheorghe Breazu, a pus siguranța și sănătatea locuitorilor comunei, mai presus de orice altceva.

Astfel, dacă în urmă cu circa patru luni, fiecare familie primea un set de protecție, această procedură a continuat și în luna august.
În ultima săptămână a lunii amintite, fiecare familie din comună a primit, din nou, mănuși, măști și gel pentru dezinfectarea mâinilor.

„Încă de la apariţia acestei pandemii, am decis la nivelul Primăriei şi Consiliului Local să luăm toate măsurile necesare pentru sănătatea locuitorilor din comuna noastră. În luna aprilie am asigurat pentru fiecare familie un set de protecţie, acum am repetat acţiunea. De asemenea, toate unităţile şcolare vor fi dezinfectate şi igienizate complet, astfel încât la începutul noului an şcolar administraţia locală va asigura elevilor şi cadrelor didactice măşti de protecţie şi toate condiţiile necesare pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a procesului de învăţământ în comuna noastră”, ne-a declarat Gheorghe Breazu, primarul comunei Putineiu.

În acelaşi timp, din fonduri alocate de către bugetul local, elevii din Putineiu vor primi tablete cu acces la internet, astfel încât elevii să poată beneficia de soluţii alternative pentru o bună desfăşurare a cursurilor.

(Jurnal)