WP_20160605_12_29_34_Pro

 

Conform relatărilor unor locuitori din comuna Frătești, cu puțin timp în urmă Primarul Marian Cărățeanu l-a ”fugărit” cu mașina pe un consilier local, contracandidat de-al său la Primăria Frătești, Victor Ioanițescu,  după ce primarul a observat că acesta îl fotografiază.

După cum ne declara consilierul Victor Ioanițescu, primarul Marian Cărățeanu era supărat pe faptul că : îl fotografiam în timp ce căra la vot oameni cu mașina sa personală.

hqdefault

 

FOTO: Primarul Marian Cărățeanu

Fotografiile pot fi văzute și pe facebook-ul personal al lui Victor Ioanițescu.  Locuitorii ne-au trimis alăturat și fotografiile mașinii negre (duba cu nr. de înmatriculare GR 10 TSC), de care ei afirmă că ar aduce lume la vot pentru primarul Marian Cărățeanu. Totodată oamenii ne-au trimis și fotografii cu urmele de  frâne de pe traseul pe

care primarul Cărățeanu, într-o criză de isterie,  l-a fugărit cu mașina pe consilierul Ioanițescu… 

WP_20160605_12_45_50_Pro

(Marian TARU)

2 COMENTARII

  1. Haideti sa rectificam.nu a fost nici o „fugareala”cum a relatat si a hiperbolizat domul in cauza.La minte dumnealui care doreste sa iasa primar in Comuna Fratesti,nici nu ma asteptam la ceva mai bun.Nu a stiut decat sa denigreze imaginea tuturor celor care au candidat.Nu a stiut decat sa posteze fel si fel de neadevaruri despre X si Y candidati .El asa credea ca il va alege lumea.In loc sa demonstreze ca este capabil sa conduca o comunitatea el a dovedit contrariul postand pe facebook fel si fel de povesti demne de o piesa ieftina de teatru la care este prezent doar dumnealui.Nimic mai mult.Iar aceasta poveste cum ca a fost fugarit si amenintat de actualul primar,cum ca aducea oamenii la vot..alta idiotenie.Ce a visat noaptea v-a relatat dumneavoastra.Iar dumnevoastra nu ati facut decat sa postati aceasta stire fara sa va informati suficient.Haideti sa fim seriosi, daca primarul isi aducea oamenii la vot dumneavoadtra credeti ca i lasa in fata sectiei de votare?Asta este cea mai mare tampenie pe care am auzit -o in anul 2016.