Primarul comunei Florești-Stoenești, Constantin DUMITRU, nu-și pemite nicio clipă de răgaz, deși suntem în preajma sărbătorilor pascale!

0
255

Dintr-o postare a primarului comunei Florești Stoenești, Dumitru Constantin, de vineri, 15 aprilie,  constatăm că  acesta nu-și permite nicio clipă de răgaz, deși ne aflăm la doar câteva zile înainte de sărbătorile de Paște.

Așa cum precizează pe pagina sa de  facebook, primarul  comunei Florești-Stoenești supraveghează permanent lucrările de branșamente la rețeaua de apă, la extinderea rețelei de gaze și rețeaua de canalizare pentru colectarea apelor pluviale.

Edilul este totodată interesat de locurile de parcare din localitate și nu în utimul rând de modernizarea parcurilor, care tind să transforme comuna într-o adevărată grădină.

    ”Facem, pentru că ȘTIM, PUTEM, VREM și vă IUBIM !” – își motivează  Dumitru Constantin (Costel, cum îi spun apropiații) eforturile din această perioadă, ca de altfel din tot acest mandat, de până acum,  al său, ceea ce îi conferă dreptul de a se situa în plutonul celor mai gospodari primari din județul Giurgiu !

(Jurnal)