Zilele trecute la sediul redacţiei Jurnal giurgiuvean a poposit un grup de cetăţeni din comuna Prundu în care l-am recunoscut pe Preoteasa Cristică, unul dintre cei care de ani buni se împotriveşte vehement  modului “dictatorial”  în care Cătălin Corbea , gestionează Primăria Prundu.

Ajuns între timp consilier local din partea PNL, Cristică Preoteasa conbtinuă să fie – aşa cum ner declara- victimă a toto felul de umilinţe din partea primarului Corbea. El ne-a înmânat o casetă cu înregistrarea unui incident petrecut la o ultimă şedinţă a Consilului local Prundu din care veţi  afla singuri cum îşi tratează primarul Corbea, consilierii ce nu fac parte din acelaşi partid cu el , respectiv cum se comportă cu  proprii săi concetăţeni, în ciuda faptului că funcţia pe care o deţine  se datorează votului acestora.

 Urmăriţi mărturisirile consilierului Preoteasa alături de înregistrarea audio a incidentului din Primăria Prundu, şi vă  cruciţi  de limbajul  uzitat de către “primulul”  gospodar al comunei,  Cătălin Corbea!