O serie de giurgiuveni au dorit să afle din partea primarului Municipiului, Adrian ANGHELESCU cum va reuși să atragă cât mai mulți investitori în Zona liberă Giurgiu și care va fi strategia de a revitaliza acest important obiectiv economic.

Totodată observând interesul  manifestat față de o serie de acțiuni ale unor firme importante de pe raza Municipiului Giurgiu, cum este Șantierul Naval Shipyard ATG, l-am întrebat pe primul edil cum îi va sprijini în continuare pe principalii contribuabili la bugetul Primăriei.

Răspunzând la prima întrebare, primarul ANGHELESCU a spus: Suntem în curs de elaborare a unei strategii care va creea o infrastructură modernă, utilități și căi ferate industriale. De asemenea, Zona Liberă va avea o nouă macara pentru deservirea activităților.

Ca răspuns la a doua întrebare privind sprijinul acordat firmelor mari de pe raza orașlui, Adrian ANGHELESCU ne-a declarat: Consider că reluarea construcției de nave precum și potențarea, în orice formă, a transportului naval de mărfuri și pasageri reprezintă una dintre marile soluții de dezvoltare pe care orașul le are la îndemână.

În acest sens am acordat o atenție deosebită și portului trimodal și activității Șantierului Naval.

Întreprinzătorilor care operează în această zonă le garantez tot sprijinul pe care instituția pe care o conduc le-o poate oferi.

(Jurnal)