Primarul Adrian Angelescu a sărbătorit astăzi o giurgiuveancă ce a împlinit 100 de ani!

0
1342

Ca de fiecare dată când i se ivește ocazia, primarul Municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu își demonstrează generozitatea și sensibilitatea în relațiile cu persoanele de vârsta a treia…

Joi, 13 aprilie, primul edil al Municipiului, a vizitat-o acasă pe giurgiuveanca Toma Valerica, în vârstă  de 100 de ani, împliniți chiar astăzi!

Edilul a premiat-o cu o diplomă de ”cetățean centenar” și pe lângă tradiționalele urări de sănătate i-a înmânat și un plic cu bani care să-i fie de trebuință pentru masa de Paște, de peste câteva zile.

Edilul s-a deplasat  la domiciliul sărbătoritei împreună cu administratorul public, Ionel Muscalu ( care la rândul său își serbează astăzi ziua de naștere),  pentru a o felicita și premia pe tanti Valerica, o femeie ageră și plină de viață, așa cum ne demonstrează imaginile alăturate.
Evident că de la o astfel de sărbătoare n-au lipsit emoțiile, lacrimile de bucurie și nelipsita sticlă de șampanie din care sărbătorita a turnat în pahare musafirilor prezenți la eveniment.
La rândul nostru îi urăm longevivei noastre concetățene,” La încă MULȚI, MULȚI ANI, cu sănătate și bucurie, mai ales din partea copiilor și nepoților săi.

(Jurnal)