Primăria Vedea va moderniza, extinde și dota școala gimnazială Apostol Arsache

0
405

Primăria comunei Vedea va moderniza, extinde și dota școala gimnazială Apostol Arsache din comuna Vedea prin programul de finanțare PNDL 2.

Noi îi suntem alături si vom face tot posibilul ca într-un timp cât mai scurt, copiii din Vedea să beneficieze de cele mai bune condiții în noua școală”–  declară Geany Anton, unul dintre consilierii din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Trei obiective din comuna Vedea sunt incluse în lista monumentelor istorice din județul Giurgiu ca monumente de interes local printre care și conacul Apostol Arsache (1820), devenit astăzi sediul primăriei din comuna Vedea.

(Foto: Conacul Apostol Arsache)

Prin demararea acestui proiect ambițios, primarul comunei Vedea, Marian Țaga dorește ca și copiii acestei comune să poate beneficia de condiții moderne de educație.

Încurajări și mulțumiri primește primarul Marian Țaga și din partea personalului Școlii Gimnaziale Apostol Arsache, Vedea care îi transmit acestuia într-o postare pe Facebook: „vă mulțumim pentru eforturile depuse în realizarea obiectivului propus! Vă susținem și suntem alături de dumneavoastră”!

Îi dorim și noi succes pe mai departe în toate proiectele în derulare, dar și în cele viitoare.

(Ana Magheru)