Primăria municipiului Giurgiu face ultimele pregătiri pentru seara aprinderii luminițelor de Crăciun

0
333

Ne mai despart numai câteva zile până pe 1 Decembrie, ora 17:00 data la care se va da startul sărbătorilor de iarnă și se va aprindere iluminatul ornamental în tot orașul.

În cursul acestei luni, angajații de la GSP GIurgiu, au amplasat în întreg orașul decorațiunile specifice sărbătorilor de iarnă.

Chiar dacă, din păcate, așa cum declara și primarul municipiului, Adrian Anghelescu, Primăria nu și-a putut permite anul acesta achiziționarea unor ornamente noi, orașul a fost decorat cu cele din anii anteriori, astfel încât la data de 1 Decembrie, luminile de sărbătoare să fie pornite în întreg orașul.

Ultimele pregătiri au fost făcute vineri, când lucrătorii de la Giurgiu Servicii Publice au amplasat pe scheletul metalic al Podului Bizetz, beculețele ornamentale.

Un alt element de noutate este amplasarea bradului din sensul giratoriu de la Căprioara. „Acesta a fost scos din depozitul fostului ADPP și recondiționat de către angajații Giurgiu Servicii Publice” – așa cum preciza primarul municipiului Giurgiu în conferința susținută în cursul acestei săptămâni.

Și nu uitați, tot Primăria a pregătit surprize pentru copiii ce vor participa în Parcul Alei la aprinderea luminițelor de Crăciun.

(Ana Magheru)