Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Primăria Giurgiu primește ajutor de la Guvernul Ciucă pentru rezolvarea situaţiei încălzirii centralizate

Primăria Giurgiu primește ajutor de la Guvernul Ciucă pentru rezolvarea situaţiei încălzirii centralizate

0
Primăria Giurgiu primește ajutor de la Guvernul Ciucă pentru rezolvarea situaţiei încălzirii centralizate

După ședința extraordinară de ieri, 6 ianuarie 2022, în care consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre ce viza alocarea unei sume de bani pentru plata în avans a gazului, Primăria Giurgiu a operat viramentul bancar în aceeași zi, în contul Uzinei Termoelectrica Production pentru ca furnizarea agentului termic să fie continuată atât către populație, cât și către unitățile de învățământ.

Pe lângă această veste bună, iată că și intervenţiile şi demersurile făcute de primarul Adrian Anghelescu în această perioadă, având drepr scop găsirea resurselor financiare necesare achitării gazului în avans, au avut rezultatul scontat.

Astfel, Guvernul condus de Prim-ministrul Nicolae Ciucă a înţeles că trebuie să intervină urgent pentru rezolvarea situaţiei de la Giurgiu privind încălzirea centralizată.

Guvernanţii sunt de acord că bugetul admistraţiei locale din Giurgiu este foarte mic şi că trebuie alocat, în regim de urgenţă, un sprijin financiar pentru deblocarea situaţiei.

În aceeaşi împrejurare, se mai află şi câteva municipii din ţară, astfel că edilul Adrian Anghelescu a primit asigurări că săptămâna viitoare va fi iniţiată o Hotărâre de Guvern în vederea alocării fondurilor cu destinaţie specială – termie”- informează Primăria municipiului Giurgiu.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
nori împrăștiați
10.9 ° C
10.9 °
10.9 °
52 %
1.9kmh
34 %
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °
mie
5 °