Primăria din Frătești mulțumește voluntarilor care au ales să facă parte din echipa Let’s Do It, Romania!

0
345

Voluntari din toată România, dar și din comuna Frătești, s-au adunat și anul acesta pentru Ziua Națională a Curățeniei, o inițiativă promovată și organizată de ONG-ul local “Let’s Do It, Romania!, la evenimentul ce s-a desfășurat pe 17 septembrie 2022.

În comuna Frătești, peste 30 de voluntari au fost prezenți la această acțiune de colectare a deșeurilor din natură și a petrece o zi alături de oameni care vor să facă fapte bune.

 

 

 

 

 

 

Pe cele două fronturi pe care s-a acționat la nivelul comunei, au participat pe lângă voluntari din comună și o parte din elevii școlilor din Remuș și Frătești.

„Este o bucurie să ne reîntâlnim ca voluntari cu ocazia Zilei Curățeniei Naționale. Toți ne dorim să trăim într-o țară mai curată, fără deșeuri. Astăzi acționăm pentru un mediu mai bun, mai curat și mai sigur pentru noi, dar și pentru generațiile ce vin. Mulțumim tuturor voluntarilor care au ales să facă parte din echipa Let’s Do It, Romania”, ne spunea Nicolae Copăceanu, reprezentantul Primăriei din Frătești.

(Jurnal)