Primăria Daia oferă locuitorilor comunei, în mod gratuit pubele de gunoi!

0
319
În condițiile în care interesul planetar este spre ecologie, spre scăderea risipei materiilor prime și reciclare, orice măsură care are legătură cu acest domeniu este întotdeauna binevenită.
Primăria Daia, prin deciziile aleșilor săi, a avut o inițiativă lădabilă în acest sens. În această perioadă primăria distribuie în mod gratuit pubele locuitorilor din comună. Distribuția se face la domiciliul solicitanților în mod organizat de personalul Primăriei.
Acesta este comunicatul din partea Primăriei Daia, venit prin vocea primarului Adrian Florin Șerban. „Bună ziua, stimați cetățeni!

Având în vedere că începând cu data de 16.04.2021 s-a dat start distribuirii pubelelor de gunoi ce se oferă gratuit, vă aducem la cunoștință că persoanele care doresc să ridice personal pubelele cât și acelora care nu au fost găsiți la domiciliu în ziua distribuirii, în vederea facilitării procesului de distribuire a acestora, vă așteptăm la sediul Primăria Comunei Daia, de luni până joi, în intervalul 08:30-15:30.

Salutăm această inițiativă ecologică a Primăriei Daia, a primarului Adrian Florin Șerban și ne dorim să vedem în cât mai multe localități din județ inițiative similare, „pași mici” spre modernizare.

(Jurnal)