Primăria comunei Frătești se alătură campaniei naționale de curățenie. „Vino și tu alături de noi să facem curățenie într-o singură zi în toată comuna!”

0
274

De „Ziua Natională de Curățenie”, România devine un loc mai curat cu ajutorul tău! Cu acest mesaj, reprezentanții Primăriei comunei Frătești se alătură campaniei naționale privind mobilizarea voluntarilor și implicit pentru gestionarea deșeurilor rezultate în urma activității de voluntariat intitulată „Ziua de Curățenie Națională 2022”. Proiectul este inițiat de Asociația „Let’s Do It România ”și se desfăşoară în data de 17 septembrie.

Cu această ocazie, toți cetățenii comunei Frătești sunt invitați să fie parte din cea mai mare acțiune de curățenie din întreaga lume.

Într-o singură zi, 190 de state și o mulțime de voluntari harnici vor putea să elimine deșeurile din natură.

Astfel, alături de reprezentanții primăriei, se pot înscrie voluntari de toate vârstele, urmând ca startul să fie dat sâmbătă, 17 septembrie, începând cu ora 9:30 din fața căminelor culturale din localitățile Frătești și Remuș!

La aceasta acțiune sunt invitați, alături de reprezentanții primăriei, cetățeni, elevi și ONG-uri. În realizarea acestei acțiuni se vor pune la dispoziție materiale de protecție și siguranță. Vino alături de noi să facem curățenie într-o singură zi în toată comuna! , transmite reprezentantul Primăriei comunei Frătești.

(Jurnal)