Mult așteptatul evenimentul artistic ce se află deja la a cincea ediție „Festivalul Florilor” ce ar fi trebuit să se desfășoare duminică, 29 mai 2022, și care a fost amânat din cauza condițiilor atmosferice nefavorabile, se va desfășura duminică, 10 iulie, pe stadionul central din localitatea Florești.

La acest festival sunt invitați interpreții Tavi Colen & Band, Emma de la Radio Zu, Jean de la Craiova, Elena Niciu și mulți alții.

Printre invitații speciali se numără vicepreședintele Partidului Național Liberal, Dan Motreanu, fostul prefect de Giurgiu, Aneta Matei, deputații PNL Giurgiu, Gabriela Horga și Alexandru Andrei.

Organizatorii pregătesc și programe artistice susținute de elevii din comună, dar și activități diverse în care aceștia își pot petrece frumos timpul la festival.

Primarul Dumitru Constantin vă invitată cu mic cu mare la acest eveniment care va începe duminică la ora 14:00. Nu trebuie uitat nici faptul că agenții economici vă vor aștepta cu grătare apetisante și băuturi reci, indicate în acestă perioadă caniculară.

(Ana Magheru)