Prima conferință de Presă a noului manager general al Zonei Libere Giurgiu și prima măsură luată de el, ce a surprins pe toată lumea! (VIDEO)

0
916

Marți, 8 august, în sala de ședințe a Administrației Zonei Libere Giurgiu a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia, noul director general, George Pălălău, recent numit printr-un contract de mandat, până la data de 31 decembrie 2023, cu posibilitatea de prelungire, a dorit nu numai să se prezinte reprezentanților mass media locale, ci și să precizeze câteva dintre măsurile pe care dorește să le ia pentru reducerea arieratelor și totodată a cheltuielilor instituției.

Care a fost prima decizie luată de noul director general al ZL, care a uimit pe toată lumea, luându-i prin surprindere chiar și pe membrii Consiliului de Administrație?

Ce își dorește George Pălălău de la colegii ce se ocupă cu promovarea Zonei Libere Giurgiu pentru o vizibilitate mai mare a acesteia în țară…

Vezi care este situația economico-financiară  a instituției, la această oră și ce se va întreprinde pentru diminuarea datoriilor.

Ce l-a determinat pe directorul George Pălălău să plece dintr-o afacere privată profitabilă, pentru a prelua o instituție cu mari probleme financiare?

Va merge George Pălălău la următoarele alegeri, de anul viitor, spre PNL, el fiind în prezent membru al PRM Giurgiu și consilier local din partea acestui partid?

Răspunsurile la toate aceste întrebări și la multe altele, le veți găsi în imaginile alăturate, luate din timpul conferinței de presă, de marți, 8 august…

(Jurnal)