În legătură cu conflictul din noaptea de  sâmbătă spre duminică (16/17 septembrie ) , de la Comana, intervievat de către DC News, Marian Mina, președintele CJ Giurgiu, aflat , după cum mărturisea, la locul incidentului a  declarat jurnaliștilor următoarele :

”Era o nuntă în familie, ca să spun așa. Eram doar cei din PSD, se căsătorea băiatul primarului din Comana cu fata primarului din Colibași. Eram afară, pe terasă. Marin Anton a venit singur, nu a venit cu soția. A venit neinvitat. În loc să meargă la o masă, s-a învârtit prin jur, l-a căutat cu privirea pe Niculae Bădălău. S-a uitat prin sală și a venit spre el. A început un schimb de replici, dar în afara acestor cuvinte mai tensionate, nu a fost niciun contact fizic, nici nu au fost mai aproape de doi-trei metri unul de altul. Au fost 200 de oameni de față. Nu e nimic adevărat din ce zice Anton.”, a declarat acesta pentru DC News.

Întrebat dacă sugerează faptul că Marin Anton minte, Marian Mina a spus:  ”Nu este la primul incident, Marin Anton…Uitați-vă, de trei luni, ce vorbește prin conferințe. Are mereu plângeri și certificate. Așa face el. Așa e omul: cu Nana, cu Rafo, cu scandal”, a concluzionat președintele Consiliului Județean Giurgiu.

(Jurnal)