Prezent la Giurgiu, Ludovic ORBAN a declarat: “În partid nu avem nevoie de şefi, ci de lideri!”

0
249

DSC_0683Prezent la Giurgiu, în faţa reprezentanţilor organizaţiei judeţene a PNL, cel de-al treilea candidat la preşedinţia partidului, Ludovic Orban, a prezentat, în sala mare a Ateneului „Nicolae Bălănescu” programul cu care speră să câştige cât mai multe voturi.

„Moţiunea pe care v-o prezint este una care, probabil, ar putea deveni chiar un program de guvernare, putând fi îmbunătăţită chiar cu propuneri din partea dumneavoastră, a membrilor de rând. Din ceea ce am remarcat eu, în cei peste douăzeci de ani de politică, în majoritatea partidelor lipsesc liderii. De şefi, în schimb, nu ducem lipsă. Pe de altă parte, nu putem să ne oprim din a rezolva problemele partidului dacă, la alegeri, găsim şi înscăunăm un lider. Avem apoi nevoie de o echipă bine conturată, care să ne ajute să luptăm pentru locul I în competiţia cu alte formaţiuni politice!”, declara, în faţa celor aproape trei sute de liberali giurgiuveni, Ludovic Orban.

Pentru a fi sigur că îşi va atrage cât mai multe voturi din partea organizaţiilor, Ludovic Orban a mers, pe tot parcursul campaniei sale electorale, cu mesajul clar că PNL trebuie să redevină un partid în care să domnească democraţia, în care oamenii să se poată exprima, să decidă, şi în care preşedintele să ajungă să fie ales de către toţi membrii partidului, nu doar de către nişte reprezentanţi.

La rândul său, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Marin Anton, a declarat, pentru „Jurnal Giurgiuvean”:

„Ne aflăm la ultima vizită a unui candidat la preşedinţia partidului. Am  ascultat pe fiecare în parte, dintre cei trei, vom analiza cu mare atenţie fiecare dintre cele trei moţiuni prezentate, astfel ca, pe 17 iunie, când ne vom alege liderul partidului, să alegem în cunoştinţă de cauză. Până atunci, noi, liberalii giurgiuveni, am fost de acord ca, la congresul din 17 iunie, să fie citite toate cele trei moţiuni, de către fiecare dintre candidaţi!”, a mai precizat Marin Anton.

(Jurnal)