Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru: ”Noi trebuie să avem grijă ca generațiile următoare să nu vadă păcănele, zi de zi, în jurul școlilor…!”

Președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru: ”Noi trebuie să avem grijă ca generațiile următoare să nu vadă păcănele, zi de zi, în jurul școlilor…!”

0
Președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru: ”Noi trebuie să avem grijă ca generațiile următoare să nu vadă păcănele, zi de zi, în jurul școlilor…!”

”România este sufocată de păcănele și de reclame la jocuri de noroc, iar județul Giurgiu nu face excepție” – scrie Președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru, pe pagina sa de facebook. 

El oferă și câteva date statistice ce ridică mari semne de întrebare în privința modului în care au escaladat aceste săli de jocuri și pariuri sportive.

12.000 de săli de pariuri sportive la nivel național; 400.000 de conturi online pe site-urile dedicate jocurilor de noroc; sute de mii de dependenți. Mulți dintre ei și-au pierdut casele, locurile de muncă, economiile de-o viață.

Mulți dintre acești dependenți de păcănele sunt copii. Elevii ies și în pauze ca să joace în aceste săli de jocuri de noroc și nimeni nu (re)acționează.

Noi trebuie să avem grijă ca generațiile următoare să nu vadă păcănele, zi de zi, în jurul școlilor și să ia decizii corecte.

Avem nevoie de semnături pentru a pune presiune pe parlamentari să voteze o lege care să interzică păcănelele lângă școli și reclamele la jocuri de noroc care sunt peste tot.

Fii alături de noi și semnează petiția!” mai scrie Ciprian Alexandru pe care o găsiți pe pagina sa  de facebook.

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
19.5 ° C
19.5 °
19.5 °
33 %
4.6kmh
98 %
lun
20 °
mar
18 °
mie
17 °
joi
17 °
vin
15 °