Președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru, răspunde declarațiilor alarmiste ale unui coleg de partid, considerându-le eronate!

0
306

La doar câteva zile după întâlnirea a 500 de membri de partid și lideri de filiale din toată țara cu staff-ul USR, în cadrul unui teambuilding ce a avut loc, recent, la un sfârșit de săptămână, în stațiunea Mamaia, deputatul USR, Andrei Lupu a declarat că este printre cei care se gândesc să plece din acest partid.

Eu sunt îngrijorat în mod real de felul în care arată USR în acest moment” a spus el. Despre tensiunile din partid, Lupu a spus că sunt probleme în interiorul acestuia…

USR s-a închis la vârf.  Este un număr restrâns de oameni care iau decizii”, a mai spus el, arătând că partidul  ”este mai restrâns decât pe vremea lui Dan Barna”.

Andrei Lupu a mai menţionat că USR are în acest moment nevoie profundă de o regândire a strategiei.

Cei care iau decizii sunt mult mai puţin, un grup de 4 sau 5 oameni, în acest moment. Deciziile, mai departe se rostogolesc fără o foarte bună legitimitare democratică în interiorul partidului. În acest moment USR resimte lipsa unei comunicări bazate pe idei, din păcate. În opinia mea, nu e suficient ca partid de opoziţie doar să critici. Ajută dar misiunea unui partid este să îşi promoveze propriile politici”, a mai arătat Lupu.

Întrebat cum comentează această declarație a colegului său de partid, președintele Organizației județene a USR Giurgiu, Ciprian Alexandru ne-a spus:

… Sunt din păcate eronate, toate faptele descrise de el (n.red.-Andrei Lupu). Ele nu corespund realității, ci sunt o distorsionare a adevărului în perspectiva anunțatei demisii a câtorva colegi, în frunte cu Dacian Cioloș. Marea majoritate a membrilor rămân însă aproape de partid și au început munca asiduuă alături de echipă – a precizat liderul Organizației USR Giurgiu, Ciprian Alexandru, care preciza faptul că acțiunea de la Mamaia a fost de fapt semnalul unei mobilizări generale a partidului în cadrul unor noi coordonate stabilite cu liderii de filiale, prezenți la Mamaia.  .

(Jurnal)