Președintele PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău , a numit șeful de Campanie electorală pentru alegerile parlamentare din această toamnă…

0
258
bada-1Președintele Organizației Județene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a anunțat în conferința de presă de luni, 1 august, că formațiunea pe care o reprezintă atât la nivel central, cât și local, a început pregătirile pentru campania electorală ce vizează alegerile parlamentare de la sfârșitul anului, șeful echipei de campanie pentru județul Giurgiu fiind desemnat Răzvan Cuc.
Sunt convins că, din toamnă, PSD va fi la guvernare alături de aliați și, în spiritul acesta, România va începe să funcționeze mai bine, a declarat senatorul Bădălău.
De asemenea, acesta a criticat dur actuala guvernare tehnocrată: România a pierdut deja 9 luni, ceea ce înseamnă foarte mult… Avem un premier, fost comisar european pentru agricultură, și nici acum nu au fost plătite subvențiile pentru agricultori! A adus de la Bruxelles tot felul de funcționărași și ne-a făcut să credem că vom accesa un volum mult mai mare de fonduri europene. De fapt, astăzi aflăm că avem zero! E clar că un Guvern fără responsabilitate nu poate duce România în progres… Noi, ca partid, vom prezenta în 20-30 de zile, un program de guvernare, în care prioritară va fi dezvoltarea infrastructurii rutiere și care, în linii mari, va fi un proiect de dezvoltare pentru țară, a mai spus liderul social-democraților giurgiuveni.
(Teodora NICOLAU)